Luta: Në shkollën e Bujqësisë, 70 nxënës bëjnë praktikë në baza ditore ditore

Luta: Në shkollën e Bujqësisë, 70 nxënës bëjnë praktikë në baza ditore ditore

Lutfi Haziri, kryetar aktual dhe kandidat edhe për një mandate qeverisës në krye të Gjilanit, ka deklaruar se ndihet jashtëzakonisht mirë që shkolla në agrobiznesit “Bujqësia” është shumë funksionale dhe se 70 nxënës e kryejnë punën praktike në baza ditore.

“Brenda kësaj shkolle, do të ndërtohet programit i ri për përfshirjen e të rinjve dhe grave në fushën e agrobiznesit, në kuadër të qendres për trajnim të grave, diplomat e së cilës njihen në të gjitha shtetet e Europës”, ka thënë Haziri, gjatë vizitës që i ka bërë sot kësaj shkolle.

Ai ka thënë se ndihet jashtëzakonisht mirë që integrimi i kësaj shkolle brenda kampusit të shkollave të mesme ka treguar rezultat dhe kthim të interesimit të nxënësve për të qenë pjesë e profileve të saj.

sponsorizuar nga LDK

KOMENTE