Luta: Kjo përkrahje masive e Dobërçanit, më bën nder dhe më të përgjegjshëm në punë

Luta: Kjo përkrahje masive e Dobërçanit, më bën nder dhe më të përgjegjshëm në punë

“Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka gjetur përkrahje të jashtëzakonshme në Dobërçan, në takimin mbështetës të organizuar për garën e 14 nëntorit”, bënë të ditur LDK-ja e Gjilanit.

Kryetari Haziri ka thënë se kjo përkrahje e Dobërçanit, i bën nder dhe më të përgjegjshëm në punë.

“Kjo përkrahje e familjeve, mësuesve, veprimtarëve, burrave e grave, të rinjve e të rejave e të moshuarve të Dobërçanit, më bën nder dhe më të përgjegjshëm në punë. Të gjitha projektet për këtë fshat dhe për këtë zonë do t’i realizojmë në vitin e parë të qeverisjes. Faleminderit nga zemra për përkrahjen e fuqishme për garën e 14 nëntorit. Do të mbetem gjithmonë, Luta juaj!”, ka thënë kryetari Haziri.

KOMENTE