Luta: Gjilanasit sot u kryengritën

Luta: Gjilanasit sot u kryengritën

Gjilanasit sot u kryengritën. Ne nuk harrojmë dhe nuk falim. Faleminderit përjetësisht për këtë mbështetje në formë plebishitare për #LDK’në dhe kryeministrin në ardhje, Avdullah Hoti. Pamje që folin! Lut Emrush Haziri

 

*Hapësirë e sponsorizuar – Zgjedhjet Nacionale 2017

KOMENTE