Lumezi merr detyrën: Të mos ndihet rehat askush që ka kryer vepra penale

Ushtruesi i kryeprokurorit të deritashëm Sylë Hoxha në dorëzimin e detyrës tek Aleksandër Lumezi tha se Lumezin e presin shumë sfida dhe realizimi i këtyre objektivave kërkon përkrahje.

Ai tha se do të bëjë maksimumin si kryeprokuror në Prizren që ta ndihmoj Lumezin. Kryeprokurori i shtetit, Aleksandër Lumezi tha se në shtatë vitet e ardhshme do të udhëhiqet nga parimet për luftimin e korrupsionit dhe krimit.

Ai tha se do të ndërtojë një sistem të bazuar në llogaridhënie.

“Gjatë ushtrimit të funksionit tim të gjithë ata që kanë ndërtuar paligjshëm mos të ndihen mirë sepse forca e ligjit do të veproj”, ka thënë ai.

http://botasot.info/kosova/396368/lumezi-merr-detyren-te-mos-ndihet-rehat-askush-qe-ka-kryer-vepra-penale/

KOMENTE