Luani më i madh në botë, jo i rrezikshëm për të tjerët!

Luani më i madh në botë, jo i rrezikshëm për të tjerët!

Luani që konsiderohet si mbreti i xhunglës, është njëra ndër kafshët më të rrezikshme në botë, por ka edhe aso që janë të shoqërueshëm dhe të këndshëm.

Kody Antle në profilin e tij në Instagram ka shpërndarë momente me një luan që njihet si liger, pasi është melez i tigreshës dhe luanit.

Ai ka bërë të ditur se luani Melezi Odin është gjashtë vjeç dhe e kalon kohën me të dhe se pa frikë e kreh dhe e përkëdhel.

Odin ka mbi 400 kilogramë dhe është plotësisht i parrezikshëm.  Ai është në afërsi me Herculesin, i cili dikur e ka pasur titullin e ligerit më të madh në botë.

KOMENTE