Lokalizohen zjarret malor mbi “Fshatin e Ri” dhe në Grykën e Letnicës

/2L ONLINE/  Institucionet Komunale të Vitisë konkretisht Drejtoria për Shërbime Publike dhe Emergjencë në bashkëpunim me Drejtorinë e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njoftojnë se pas intervenimit nga ana e Brigadës së Zjarrfikësve të Vitisë dhe të mekanizmave të tjerë është vënë në kontroll zjarret malore mbi fshatin “Fshati i Ri”por edhe zjarri i cili prej pjesës së Maqedonisë ka hyrë në territorin e Kosovës konkretisht në grykën e Letnicës. /2L ONLINE/

KOMENTE