Llashtica e mobilizuar për ta votuar numrin 144

Llashtica e mobilizuar për ta votuar numrin 144

Në takimin e mbajtur në fshatin Llashticë, pamë një disponim të madh të qytetarëve të atij lokaliteti për t’ia dhënë Gjilanit ndryshimin e nevojshëm. 

Kryetari Alban Hyseni u zotua se pas 14 nëntorit, kur në krye të komunës do të jetë Lëvizja VETËVENDOSJE!, diskriminimet në baza partiake e nepotise do marrin fund. Do krijohen kushte të volitshme për bujqit, si dhe problemeve infrastrukturore e me ujë të pijshëm do i vie fundi. 

Bashkë punojmë, bashkë qeverisim! 

#përtëgjithafshatrat

www.albanhyseni.com

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE