Ligji më i ri në Florida, mësuesit mund të mbajnë armë në klasa

Ligji më i ri në Florida, mësuesit mund të mbajnë armë në klasa

Një ligj i ri është miratuar në Florida, të SHBA-ve sipas të cilit mësuesve u hapet rrugë, që të mbajnë armë në klasa.

Me  65 vota pro, dhe 47 kundër ligji i ri ka shkaktuar shumë debate në Florida. Ky ligj është hartuar për të parandaluar sulmet e mundshme në shkolla.

Nismën ligjore e ka mbështeturedhe presidenti Donald Trump, dhe Shoqata Kombëtare e Armëve të cilët  argumentuan se një mësues i armatosur mund të parandalojë masakra të tilla me kaq shumë viktima e perona të plagosur.

KOMENTE