Lëshon pronën private për zgjerim të rrugës

Lëshon pronën private për zgjerim të rrugës

“Haxhi Nuhi Mehmeti nga Përlepnica, prishë objektin, lëshon pronën private, madje jep 2000 euro për zgjerimin e rrugës, ndërsa unë i bashkëngjitëm këtij gjesti madhështor me 1000 euro. Nuk ka popull më fisnik e më të ndershëm se shqiptarët, vetëm duhet që ti udhëheqë dikush i ndershëm, që vërtetë e do vendin, e do popullin e vet’, ka shkruar në llogarinë e tij, Rexhep Kadriu.

Ja postim i plotë

Haxhi Nuhi Mehmeti nga Përlepnica, prishë objektin, lëshon pronën private, madje jep 2000 euro për zgjerimin e rrugës, ndërsa unë i bashkëngjitëm këtij gjesti madhështor me 1000 euro. Nuk ka popull më fisnik e më të ndershëm se shqiptarët, vetëm duhet që ti udhëheqë dikush i ndershëm, që vërtetë e do vendin, e do popullin e vet.

Ky projekt është i financuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit (MIT), në bashkëpunim me Komunën e Gjilanit. Raste të tilla si ky ka shumë gjithandej Kosovës, dhe kjo na bënë të veçantë nga popujt tjerë. Familjet shqiptare, me fanatizëm e ruajnë nderin, respektin, humanizmin dhe ndihmën ndaj tjetrit ndër breza.

Kosova zhvillohet, integrohet dhe bëhet shtet 100% vetëm duke nxjerrë në pah interesin e përgjithshëm.

Kosova po bëhet!

Rexha

KOMENTE