Lëreni more Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës rehat!

Lëreni more Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës rehat!

Lëreni more Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës rehat.

Nga: Izmi Zeka

Themelet e saj sot kanë bazament shtetin e sotëm dhe zhvillimin e tij. Lini dëshmorët rehat. Ata kanë kryer obligimin e tyre historik.

E tani shihni ku jeni katandisur për një copë votë dhe nuk e keni të qartë që po dëmtoni të sotmen dhe të ardhmen e Kosovës. Lexoni pak libra, studioni ndoshta merrni pak dije nga e kaluara. Shkenca as historia nuk bëhet me përralla as me debate pa krye.

Hashim Thaçi, Kadri Veseli dhe të tjerët kanë bërë historinë. Kanë bërë prerje historike. Tani ju të zëshmit pushoni pak dhe merrni frymë.

Koha nuk do ti duroj argatët kudo qofshin ata që e përdorin apo e keqpërdorin UÇK-në për një votë.

Trashëgimia e Luftës Çlirimtare janë djemtë e vajzat e Kosovës që e duan pa kushte zhvillimin dhe ruajtjen e vlerave kombëtar. /2LONLINE.com/

KOMENTE