Lëkundje të tokës në Zvicër, njoftojnë autoritetet zvicerane

Lëkundje të tokës në Zvicër, njoftojnë autoritetet zvicerane

Rreth orës 02:14 minuta ka goditur shtetin e Zvicrës.

Tërmeti, i cili është regjistruar nga EMSC, një organizatë shkencore ndërkombëtare, ka bërë të ditur se shkalla e këtij tërmeti ka qenë 3.0.

Kujtojmë se të martën e kësaj jave Shqipëria është goditur nga një tërmet i fuqishëm prej 6.4 shkallë i cili ka shkaktuar edhe viktima dhe dëme të mëdha materiale.

EMSC ✔

@LastQuake

Map of felt reports received so far following the #earthquake M3.0 in Switzerland 47 min ago

KOMENTE