LDK: Qytetarët i thonë Lutës se më 1 dhjetor do ta deklasojnë kujdestarin e komunës

(2LONLINE) – Sipas zyrtarëve për informim të LDK-së, k vazhduar falënderimi ndaj qytetarëve të Gjilanit nga ana e fituesit të zgjedhjeve të 3 nëntorit, Lutfi Haziri.

Kësaj radhe Haziri ka vizituar qytetarët e lagjes “Balec Mahallë” dhe ata të “Dardanisë”, të cilët i falënderoi për daljen masive dhe besimin që i dhanë më 3 nëntor.

“Ju falënderoj për mbështetjen e madhe që ma dhatë mua dhe LDK-së më 3 nëntor. 1 dhjetorin do ta bëjmë edhe më plebishitarë, ndërsa më 2 dhjetor do ta kremtojmë fitoren e madhe dhe ditëlindjen e Presidentit Ibrahim Rugova. Jemi në rrugë të drejtë dhe do ta vazhdojmë punën aty ku e kemi lënë, për t’ua përmbushur nevojat dhe kërkesat tuaja”, ka thënë Haziri.

Gjatë takimeve të Hazirit me qytetarët,  ata shprehën gëzimin dhe entuziazmin e madh pas fitores bindëse, ndërsa i konfirmuan kryetarit Haziri se më 1 dhjetor do ta deklasojnë edhe më shumë kujdestarin e komunës, thonë zyrtarë për informim të LDK-së. /2lonline/

KOMENTE