LDK: Mbështetja ndaj Lutfi Hazirit po rritet çdo ditë e më shumë, ftohet në dhjetëra takime me iniciativa të grupeve të qytetarëve

LDK: Mbështetja ndaj Lutfi Hazirit po rritet çdo ditë e më shumë, ftohet në dhjetëra takime me iniciativa të grupeve të qytetarëve

Mbështetja ndaj kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri, po rritet çdo ditë e më shumë, në qytet e fshatra. Dhjetëra takime janë organizuar sot me iniciativa të tyre, në mbështetjen ndaj programit zhvillimor për Gjilanin 2021+, bënë të ditur LDK-ja e Gjilanit.

Kryetari Haziri ka thënë se mbështetja e qytetarëve, në veçanti ndaj atyre që po e ftojnë me vet-iniciativë, i bën nder dhe e më të përgjegjshëm në punë.

“Besimin e madh i qytetarëve që po e marrë çdo ditë, në veçanti prej atyre që po organizojnë takime me iniciativa të tyre, e konsideroj tepër të rëndësishëm dhe garancë e fitores së madhe të programit 2021 +, më 14 nëntor. Faleminderit nga zemra për mbështetjen. Do të mbetem gjithmonë, Luta juaj!”, ka thënë kryetari Haziri. /2LONLINE.com/

KOMENTE