LDK e Gjilanit: Votoni masivisht edhe n’raftë shi!

LDK e Gjilanit: Votoni masivisht edhe n’raftë shi!

Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan fton qytetarët që të dalin në mënyrë masive për ta shprehur vullnetin e tyre të lirë përmes votës dhe në këtë mënyrë do të kontribuojnë për zhvillim të Gjilanit e Republikës së Kosovës për mirëqenien e tyre.

Kryetari i Shtabit Zgjedhor të Degës së LDK në Gjilan, Arben Mehmeti, vlerëson se gjilanasit gjithmonë kanë ditur të rreshtohen në rrugë të drejtë dhe në mënyrë solemne ta shprehin vullnetin e tyre përmes votës, që është bazike për fuqizimin e demokracisë në vend.

Votoni, edhe n’raftë shi!

KOMENTE