Lavdi atyre që ranë për këtë ditë të madhe

Lavdi atyre që ranë për këtë ditë të madhe

Kryetari i Parlamentit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli ka shkruar në profilin e tij se, “shteti ynë ka lindur për të qëndruar përgjithmonë gardian i lirisë dhe pavarësisë së Kosovës”.

Ja postimi i tij:

Shteti ynë ka lindur për të qëndruar përgjithmonë gardian i lirisë dhe pavarësisë së Kosovës. Urime Dita e Pavarësisë. Lavdi atyre që ranë për këtë ditë të madhe.

KOMENTE