Largoni kilet e tepërta me majdanoz

Largoni kilet e tepërta me majdanoz

Ndonëse nevoitet regjim në ushqim dhe ushtrime, mund të bëni diçka që të largoni disa kile të tepërta tek barku.

Çdo mëngjes pini esëll lëngun e një tufe majdanozi të përzier me lëngun e një gjysme limoni dhe mjaltë.

Këtë lëng duhet ta pini çdo mëngjes për pesë ditë dhe më pas sërish pas një pushimi dhjetëditor

Majdanozi dhe lëngu i limonit ndihmojnë për tretjen dhe oksidimin e yndyrës. Mund t’i shtoni edhe gjethe menteje për shije.

KOMENTE