Lajmëron policinë se është sulmuar me një shufër metalikefotoilustrim

Lajmëron policinë se është sulmuar me një shufër metalike

“Një qytetar shqiptar, shtetas i Kosovës, ka lajmëruar në polici, se derisa po lëvizte me veturën e tij, “Golf 6” me tabela vendore, një veturë tjetër po ashtu në lëvizje i jep shenjë të ndalet.

Dhe me t‘u ndalur, siç ka thënë, është sulmuar me një shufër metalike duke pësuar lëndime në kokë”, njofton policia.

Ismet Hashani, zëdhënës, ka thenë se rasti në fjalë i referohet njësisë së hetimeve për hetime te mëtutjeshme

KOMENTE