Ky është uebi për rezultatet preliminare

Ky është uebi për rezultatet preliminare

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve publikoi uebin ku do të transmetohen të dhënat lidhur me pjesëmarrjen e qytetarëve në votime dhe për publikimin e rezultateve preliminare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave.

Ueb faqja për të dhënat preliminare është: www.zgjedhjet2021.org

pas përfundimit të numërimit të fletëvotimeve në vendvotime, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të fillojë të transmetojë rezultatet preliminare të raundit të dytë të Zgjedhjeve për Kryetarë të 21 Komunave. /2LONLINE.com/

KOMENTE