Ky është i dyshuari që po kërkohet nga policia!

Ky është i dyshuari që po kërkohet nga policia!

Policia e Kosovës, me autorizim nga prokuroria, kërkon ndihmë nga qytetarët në ofrimin e të dhënave, të cilat do të ndihmonin në arrestimin e personit të dyshuar:

• I dyshuari: Marjan Veljçkoviç, lindur me 13.05.1978,

• Numri i letërnjoftimit RKS: 125121102151
• Numri i pasaportës RKS: P01042667
• Veprat penale: ‘Falsifikim i dokumenteve’ dhe ‘Legalizim i përmbajtjes së rreme’.

Për çdo informatë që mund të çojë në arrestimin e të dyshuarit, mund të kontaktoni policinë në numrat: 192 ose 080019999 (pa pagesë).

KOMENTE