KVRL, për një organizim sa më të mirë të jetës rinore gjilanase

KVRL, për një organizim sa më të mirë të jetës rinore gjilanase

Të dashur të rinjë gjilanas, Me kënaqësinë më të madhe iu njoftoj se sot në zgjedhjet e rregullta të Kuvendit të VI-të për Udhëheqës të KVRL-së në Gjilan kryetar u zgjodh z.Mehmet Zylfiu me bazë deleguese nga Rinia Studentore duke marre 18 vota pro nga 22 që ishin.

Nga: Diellza Selishta

Kryetari i sapozgjedhur ka marr besimin dhe vlerësimin nga anëtarët e tjerë të kuvendit, me traditë të mirë të krijuar nga përfaqësimi i të rinjve ku ishte edhe shembull ideal si Kryetar i Parlamentit Studentor ne UKZ. Vendimi i sotëm përforcon shumë më tepër këtë përcaktim.

Pa dyshim se nga kaluara e tij e begatë besoj se z.Mehmet Zylfiu në radhë të parë do të ofrojë në dispozicion, ide, propozime, do ti qaset brengave dhe shqetësimeve që i kanë të rinjtë e qytetit tonë dhe do e zhvilloj edhe me tutje kreativitetin e të rinjve gjilanas për organizimin sa më të mirë të jetës rinore gjilanase.

Zgjedhja e një të riu dinjitoz për qytetin tonë ka rëndësi ngase vullnetarizmi dhe kujdesi për rininë, është investim në vitalitetin e interesave të gjithëmbarshme për të rinjtë tanë.

Shpreh urimet më të sinqerta duke uruar për një mandat me shumë aktivitete të cilat do ndikojnë në avokimin e problemeve rinore dhe gjithëpërfshirjen e tyre në vendimmarrjen lokale.

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE