KVRL-ja e Gjilanit me aktivitet për sensibilizimin e qytetarëve për të kursyer ujin

KVRL-ja e Gjilanit me aktivitet për sensibilizimin e qytetarëve për të kursyer ujin

Sot në qytetin e Gjilanit është mbajtur aktiviteti i radhës i organizuar nga KVRL-ja e Gjilanit që për qëllim kishte sensibilizimin e  qytetarëve për të kursyer ujin.

“Gjendja alarmante rreth ujit të pijshëm në  qytetin tonë,na ka preokupuar të gjithëve e në veçanti rininë e qytetit e cila përmes vizatimeve dhe thënieve të ndryshme të realizuara nga vullnetarët rinor është munduar që të perçojë mesazhin për të kursyer ujin, dhe kështu të bëj thirrje edhe tek institucionet përgjegjëse për të bërë një zgjidhje sa më të shpejtë për ujin, pasi që qytetarët e Gjilanit njejtë si të gjithë qytetetarët e tjerë nuk e meritojnë të shqetësohen vazhdimisht për problemin e njejtë”, thuhet në komunikatën e KVRL-së..

Urojmë në një zgjidhje sa më të shpjetë për qytetin.

KVRL është falenderues gjithë atyre që kontribuan në këtë aktivitet, në veçanti vullnetarëve rinor:

KOMENTE