Kv. Drita nuk ka të ndalur, sjellë dy përforcime bombë

Kv. Drita nuk ka të ndalur, sjellë dy përforcime bombë

Kv.Drita nuk ka të ndalur. Së fundmi kanë mbushur bateritë me prurjen e re të këtij afati kalimtar.

Fjala është për lojtaren Brianna Gardner – Pro Volley – Korrektore e gjatë 188cm, e lindur me 29.04.1996 në Houston, si dhe lojtaren Skylar German -Pranuese e gjatë 180cm, e lindur me 17.02.1995 ne Manhattan.

Lojtaret pritet t’i bashkohen ekipit në javën që vjen. Sukseset në edicionet e kaluara synojnë t’i përsëritin dhe për këtë duket se janë në rrugë të mbarë.

Kv Drita gjithmonë ka luftuar për trofe dhe apetitet per tituj duket se jane rritur akoma më shumë

KOMENTE