Kv.Drita jo vetëm kampion, rrëmben çmimet kryesore në më të mirët e vitit

Kv.Drita jo vetëm kampion, rrëmben çmimet kryesore në më të mirët e vitit

Federata e Volejbollit e Kosoves zgjedhi më të mirët për vitin 2018. Në një ceremoni solemne me mysafirë të shumtë vendor e ndërkombëtar u shpërblyen më të mirët e kampionatit 2017/2018.

Në këtë ngjarje ku duhet veçuar pjesëmarrjen e zëvendes presidentin e CEV-it Ozkan Mutlugil, Presidentin e Federatës Shqiptare të Volejbollit,.Erlind PELLUMBI, së bashku më të gjithë asamblene e përgjithshme të FSHV-se, udheheqesitë e ferarates se Bosnjë Hercegovinës, udheheqesit e federatës së Maqedonisë dhe përfaqësues nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve.

Ndër më të shpërblyerit ishin bardhë e kaltërit nga Gjilani, Kv.Drita, lojtaret dhe dy trajnerët Lorik Ilazi dhe Valon Zymberi.

Kv.Drita si kampioni Kosovës dhe fitues i Superkupës te senioret dhe kampion i Kosovës te junioret fitoi pothuajse cmimet kryesore dhe ato janë:

Senioret:

Në mesit 7-të lojtareve të formacionit të vitit ishin 4 lojtare të Dritës:

Blinera Jaha – Pasuese

Adelajda Fran Prenga – Pranuese

Fjolla Shabani – Qendër dhe

Fjolla Hyseni – Libero

Trajneri më i mirë i vitit për seniore u zgjodh:

Lorik Ilazi

Klubi më i mirë për Seniore u zgjodhe:

KV DRITA – ku mirënjonjen e pranoj zv.presidenti  Florent Haziri

Cmimi kryesor i lojtares më të mirë të vitit gjithashtu i takoi lojteres së Kv.Drita:

Fjolla SHABANI.

Junioret:

Në mesit 7-të lojtareve të formacionit të vitit ishin 3 lojtare të Dritës:

Vesa Shabani – Qendër

Belinda XHYMSHITI – Qendër 2

Aulona Sinani – Libero

Trajneri më i mirë i vitit për juniore:

Valon ZYMBERI

Klubi më i mirë për JUNIORE u zgjodhë: KV DRITA

 

KOMENTE