Kuvendarët gjilanas “befasohen” në hyrje nga dy lloj protestuesish!

Kuvendarët gjilanas “befasohen” në hyrje nga dy lloj protestuesish!

Kuvendarët e Gjilanit të cilët ia kishin mësyrë sot sallës ku mbahen seancat janë “befasuar”  kur në hyrje janë ballafaquar  me dy grupime protestuesish.

Njëri grup i aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje, të cilët përmes një performance kanë shprehur pakënaqësinë dhe kundërshtimin e tyre  që ka të bëjë me  disa çështja  që ndërlidhen me emërtimet e rrugëve  dhe shesheve,  të lëvizjes së shtatorës  së dëshmorëve Rexhep Mala e Nuhi Berisha, si dhe për përcaktimin e hapësirave  për vendosjen e shtatoreve ose busteve ,  duke kërkuar të mos aprovohen pasi  po bëhen pa kritere  pa konsensus,  për shkak të komisioneve kompetente…

Po ashtu para sallës së kuvendit  ishin mbledhur edhe punëtorët e Ecohigjienës, që ishin larguar nga puna, sipas tyre pa të drejtë nga partneri austriak i kësaj kompanie,  që  funksionon me partneritetin publiko privat.

Portali 2LONLINE, do të sjellë informacione të veçanta  për të dyja këto  tubime ku janë shprehur pakënaqësi para Kuvendit dhe kuvendarëve.

KOMENTE