Kurti: Do të punojnë shumë për të nderuar ata që dhanë gjithçka që të mund të jetojmë të lirë

Kurti: Do të punojnë shumë për të nderuar ata që dhanë gjithçka që të mund të jetojmë të lirë

reu i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka uruar të gjithë qytetarët për Ditën e Pavarësisë së Kosovës.

Kurti thotë se do të punojnë shumë për të nderuar ata që dhanë gjithçka që të mund të jetojmë të lirë.

“Krenar për trashëgiminë tonë, të etur për sukses dhe të ndërgjegjshëm për sfidat që na presin, ne festojmë sot 13 vjetorin e Pavarësisë sonë. Ne do të punojmë shumë për të nderuar ata që dhanë gjithçka që të mund të jetojmë të lirë Gëzuar #Dita e Pavarësisë # Kosova13”, shkruan Kurti në Twitter.

KOMENTE