Kura natyrale që lufton 14 infeksione të ndryshme

Kura natyrale që lufton 14 infeksione të ndryshme

Hudhra padyshim është një nga antibiotikët më të fuqishëm natyrorë dhe është gjetur të jetë veçanërisht i fuqishëm në luftën e 14 infeksioneve të ndryshme. Shumica e cilësive mjekësore të hudhrës janë për shkak të pranisë së një përbërësi squfuri të njohur si alicin, i cili gjithashtu jep erën e saj të athët.

Ky përbërës mbron në mënyrë efektive kundër baktereve patogjene, viruseve, parazitëve, rezistente ndaj antibiotikëve dhe infeksioneve. Kur e prekni, allicin kthehet në acid sulfenik, i cili është eliminatori më i shpejtë i veprimit radikal.

Mënyra më e mirë për të korrur përfitimet shëndetësore të ofruara nga hudhra është të konsumoni atë të papërpunuar dhe duke e shtypur atë fillimisht, dhe pas 5 minutave ta hani.

Biblioteka Kombëtare e Mjekësisë përmban 4525 studime mbi hudhrën që tregojnë se ajo trajton me sukses më shumë se 150 sëmundje kronike, si infeksionet dhe sëmundjet e zemrës.

Hudhra është një nga mënyrat më të forta natyrore për të përmirësuar shëndetin e zemrës dhe për të parandaluar goditje dhe sulme në zemër.

KOMENTE