Kujdesi për lëkurën nis me gjumin

Kujdesi për lëkurën nis me gjumin

Shëndeti i fytyrës është më shumë se vetëm puçrrat ose lëkura e thatë, sepse çdokush mund të vuajë nga probleme të ndryshme gjatë jetës së tyre, pavarësisht nëse ata i njohin ato ose jo.

Ju nuk mund ta mendoni, por fillimi i zakoneve të shëndetshme të lëkurës fillon me zakonet tuaja të gjumit.

Kjo për shkak se sasia e gjumit që merrni mund të përcaktojë se si duket dhe çfarë ndjesie ka lëkura juaj. Për të mbajtur lëkurën tuaj të re dhe sa më të freskët që është e mundur, është mirë të bëni gjumë aq sa mundeni.

Nëse vazhdimisht keni netë të vona ose mëngjese të hershme, mund të zbuloni se lëkura juaj fillon ta ndiejë barrën.

Mund të shfaqen rrudhat, mund të bëhet e thatë dhe mund të shpërthejnë edhe puçrrat.

KOMENTE