Kujdeset për fëmijët e huaj, merr 100 kartolina në ditë

Kujdeset për fëmijët e huaj, merr 100 kartolina në ditë

37 vjeçarja nga West Midlands dhe bashkëshorti saj, Paul, kanë ushqyer fëmijët që prej kur ajo filloi të punonte në ‘Foster Care Accociates’.

Aktualisht ajo ka ulur numrin e atyre që ushqen ku ka katër vëllezër  të cilët janë rritur bashkë me fëmijët e saj, një djalë 13 vjeçar, një vajzë 8 vjeçare, e cila është me aftësi të kufizuara dhe disa të tjerë.

Kjo është pikërisht arsyeja pse kjo grua merr 100 kartolina për një ditë, pasi ushqeu 100 fëmijë të ndryshëm.

Ajo për gjashtë vite radhazi ushqen fëmijët dhe ruan të gjitha kartolinat që merr nga ana e tyre.

KOMENTE