Kujdes me mbathjet, largoni këto modele

Kujdes me mbathjet, largoni këto modele

Të qenit në modë është trendi, por të qenit i shëndetshëm është mbi të gjitha. Një person mesatarisht ec 245 deri në 295 kilometra në vit.

Për këtë arsye duhet të gjeni këpucë të përsosura dhe të rehatshme për këmbët tuaja – mbi të gjitha që nuk ua dëmtojnë këmbët.

Më poshtë janë gjashtë llojet e këpucëve që ua dëmtojnë këmbët dhe trupin tuaj.

 

 

KOMENTE