Ktheni librat!

Ktheni librat!

Drejtues të Bibliotekës Publike “Fan S. Noli” në Gjilan, u kanë bërë thirrje të gjithë atyre që kanë huazuar libra e nuk i kanë kthyer, t’i kthejnë ato deri më datë 31 tetor.

Ja apeli i plotë:

Biblioteka Publike “ Fan S. Noli” Gjilan

THIRRJE – A P E L

Të nderuar qytetar të Gjilanit,
Të dashur lexues, studentë, fëmijë të rinj dhe prindër…

Biblioteka e Qytetit do të dalë në ndërtesën e Re.

Kështu, ne që ju lusim që t’i ktheni librat e bibliotekës që ju kanë mbetur pa u kthyer nëpër shtëpitë tuaja deri më datë 31 tetor 2017 .

Ju faleminderit..!

Drejtoria e Bibliotekës
/Qazim Azizi/

KOMENTE