Kryetrajneri dhe futbollistët e testuar të SC Gjilanit dalin negativ

Kryetrajneri dhe futbollistët e testuar të SC Gjilanit dalin negativ

“Sot, futbollistët tanë Oltion Rapa, Shkëlzen Ruçi, Gerhard Progni, Fjoart Jonuzi, Sebino Plaku, Franc Veliu dhe kryetrajneri Gentian Mezani, kanë kryer testet për COVID-19 dhe të gjithë kanë rezultuar negativ”, thuhet në një njoftim zyrtar të SC Gjilanit, këtij klubi gjilanas të futbollit.

Sipas njoftimit, testet e kryera sot, nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik i Kosovës, u japin dritën e gjelbërt futbollistëve dhe kryetrajnerit, që pas një jave në izolim në qendrën studentore në Prishtinë, të lirohen dhe të vazhdojnë izolimin në shtëpitë e tyre.

Gjithashtu pas testimeve të kryera ditën e djeshme në Maqedoni dhe Mal të Zi, kanë rezultuar negativ edhe futbollistët, Muhamed Useini dhe Darko Nikaç.

KOMENTE