Kryetari Sokol Haliti nderon veteranët e arsimit, Fehmi Ramadani dhe Avdyl Misini

Kryetari Sokol Haliti nderon veteranët e arsimit, Fehmi Ramadani dhe Avdyl Misini

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka pritur sot në takim veteranët e arsimit Fehmi Ramadani dhe Avdyl Minisni.

Me këtë rast në prag të 100 vjetorit të Kongresit të Manastirit që ndryshe njihet edhe si Kongresi i Alfabetit gjatë së cilës edhe u bë njësimi i alfabetit shqip Kryetari Haliti i ka dekoruar këta dy veteranë të arsimit nga Vitia për kontributin e dhënë në arsim.

“Në prag të 100 vjetor të Kongresit të Manastirit dua të ju nderoj për punën që keni bërë në arsim shqip për dekada me radhë”, u shpreh Haliti.

Ndërkaq dy veteranët e arsimit falënderuan kryetarin Haliti për këtë vlerësim.

KOMENTE