Kryetari i Vitisë vizitoi fëmijët dhe personelin e çerdhes “Gëzimi ynë”

Kryetari i Vitisë vizitoi fëmijët dhe personelin e çerdhes “Gëzimi ynë”

Kryetari i komunës së Vitisë,  Sokol Haliti, i shoqëruar nga drejtori i Arsimit Basri Aliun, ka vizituar sot Çerdhen e fëmijëve “Gëzimi ynë” në Viti, për të parë nga afër funksionalizimin e këtij institucioni dhe për tu njoftuar me nevojat që paraqiten aty.

Me këtë rast, ka takuar edhe fëmijët dhe stafin punonjës.

Gjithashtu, ka ndarë një mirënjohje për punëtorin shumëvjeçar Ismet Rrahmani, i cili nga sot u pensionua. /2LONLINE.com/

KOMENTE