Kryetari i Vitisë Sokol Haliti ngushëllon familjen Ibrahimi nga Remniku

Kryetari i Vitisë Sokol Haliti ngushëllon familjen Ibrahimi nga Remniku

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti ngushëllon familjen Ibrahimi nga Remniku.

“E nderuara familje Ibrahimi,me dhimbje të madhe mësuam lajmin për tragjedinë e mbrëmjes së kaluar ku fatkeqësisht humbën jetën më të dashurit e juaj.Në emrin tim dhe të qytetarëve të Vitisë ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes, të gjithë miqve dhe kolegëve të tyre”thuhet në telegram ngushëllimin e Sokol Halitit.

KOMENTE