Kryetari i Vitisë priti në takim lamtumirës pjesëtarët e KFOR-it në përfundim të misionit

Kryetari i Vitisë priti në takim lamtumirës pjesëtarët e KFOR-it në përfundim të misionit

Toger Roose e rreshteri Hay si dhe dy pjesëtarë të tjerë të KFOR-it amerikan, janë pritur në një takim nga kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, me rastin e përfundimit të misionit të tyre, në kuadër të Forcës Paqeruajtëse të KFOR-it amerikan në Kosovë.

Ata kanë shpreh falënderim ndaj Institucioneve komunale për bashkëpunimin e deritanishëm dhe kanë premtuar se edhe Njësia e re do të vazhdojë të bashkëpunoj edhe më tej.

Kryetari Haliti, i ndau një mirënjohje në shenjë respekti për kontributin e Njësisë së KFOR-it në komunën e Vitisë, e po ashtu edhe togeri Roose i dhuroi një monedhë me shenjen e KFOR-it dhe emrat e ushtarëve të këtij misioni. /2LONLINE.com/

KOMENTE