Kryetari i Vitisë po qëndron për vizitë në Mason të SHBA-së

Kryetari i Vitisë po qëndron për vizitë në Mason të SHBA-së

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti po qëndron për vizitë në Mason të SHBA-së, vend ky i cili është i binjakëzuar me komunën e Vitisë.

Me këtë rast Kryetari Haliti i shoqëruar nga homologu i tij amerikan ka zhvilluar vizita të ndryshme.

Kryetari Haliti ka vizituar ka institucionet të rëndësishme në këtë komunë dhe bëhet me dije se nga këto vizita ai ka marrë premtime të shumta për përkrahjen e komunës së Vitisë.

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka parë nga afër fabrikën e ujit të pijes dhe atë të trajtimit të ujërave të zeza.

Përndryshe bëhet me dije se në ditët e ardhshme kryetari Haliti do të zhvillojë edhe takimet të tjera me përfaqësues të institucioneve të ndryshme nga ky shtet dhe pritet që ai të ju drejtohet me një me një fjalim përfaqësuesve institucional si dhe këshillit të këtij qyteti.

KOMENTE