Kryetari i Vitisë inspektoi punimet në terren

Kryetari i Vitisë inspektoi punimet në terren

“Edhe pse ditë vikendi, kryetari i Komunës së Vitisë, Haliti sërish ishte në vizitë të vendpunime të shumta ku po realizohen projekte në territorin e Komunës së Vitisë”, njofton zyra për informim e kësaj komune.

Haliti nga afër inspektoi punimet në ndërtimin e shkollës fillore në fshatin Drobesh dhe punimet në zgjerimin e rrugës kryesore dhe urës në fshatin Verban.

KOMENTE