Kryetari i Vitisë inspektoi punët që po kryhen në disa projekte infrastrukturore

Kryetari i Vitisë inspektoi punët që po kryhen në disa projekte infrastrukturore

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar fshatrat, Sadovinë, Goshicë dhe Smirë, për të parë nga afër disa punime që po zhvillohen në rregullimin e infrastrukturës rrugore.

Konkretisht në fshatin Sadovinë të Jerlive ai ka inspektuar punimet që po zhvillohen në ndërtimin e trotuarit.

Kurse gjithashtu ai ka inspektuar punimet që po bëhen edhe në rrugën që lidh mes veti fshatrat Goshicë-Smirë.

Në këto lokalitete ai është takuar edhe me banorët të cilët e kanë falënderuar atë për punon që po bënë në fushën e infrastrukturës rrugore.

KOMENTE