Kryetari i Vitisë i prekur me rastin e lëndimit të dhjetëra personave nga shpërthimi në Ferizaj

Kryetari i Vitisë i prekur me rastin e lëndimit të dhjetëra personave nga shpërthimi në Ferizaj

Kryetari i Komunës sê Vitisë, Sokol Haliti, në emrin e tij dhe të institucioneve komunale shpreh keqardhje me rastin e shpërthimit në një restorant në Ferizaj, kurse të lënduarve iu uron shërim të shpejtë.

“Rasti i lëndimit të dhjetëra personave nga shpêrthimi në Ferizaj, na ka prekur edhe neve si institucione, por edhe qytetarêt e komunës sonë. Në këto momente të vështira, ndajmë shqetësimin me familjarët, të afërmit, udhëheqjen komunale të Ferizajt dhe me kryetarin Agim Aliu. Lutemi që të prekurit tê shërohen sa më shpejt”, êshtë shprehur kryetari Haliti. /2LONLINE.com/

KOMENTE