Kryetari i komunës së Bujanocit, nderon për 8 Mars gratë që punojnë në admnistratën komunale

Kryetari i komunës së Bujanocit, nderon për 8 Mars gratë që punojnë në admnistratën komunale

Për nderë të ditës ndërkombëtare të gruas, kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi në kabinetin e tij ka mirëpritur të gjitha gratë që punojnë në admnistratën komunale.

Në fjalën e tij përshëndetëse, kryetari Arifi uroi gratë për Ditën Ndërkombëtare të Gruas – 8 Marsin, duke i dëshiruar së pari shëndet dhe suksese në punët e tyre të përditshme.

“Avancimi i pozitës së gruas mbetet qëllim i pakontestueshëm për zhvillimin e gjithëmbarshëm shoqëror”, thuhet në njofitmin e piublikuar në ueb-faqen e komunës së Bujanocit.

Në shenjë respekti, kryetari dhuroi nga një lule për të gjitha gratë.

KOMENTE