Kryetari Haliti i shpreh ngushëllime familjes Mustafa

Kryetari Haliti i shpreh ngushëllime familjes Mustafa

Kryetari i Komunës së Vitisë Sokol Haliti I ka shprehur ngushëllime familjes Mustafa për vdekjen e atdhetarit Ilir Mustafa

E nderuar familje Mustafa

Më lejoni që të shpreh ngushëllimet e mija më të thella për ndarjen nga jeta të atdhetarit Ilir Mustafa. Angazhimin e tij prej atdhetari në sensibilizimin e çështjes kombëtare dhe shtet ndërtimit të Kosovës, përmes Asociacionit “Kosova- Ansambël” në Francë, nuk i ndali deri në çastet e fundit të jetës.

Andaj, shëmbëlltyra e tij, do mbetet frymëzues për gjeneratat e ardhshme.

Ju lutem që në emër të Institucioneve komunale të Vitisë dhe në emër timin, t’i pranoni ngushëllimet më të sinqerta.

Kryetari i komunës së Vitisë
Sokol Haliti

KOMENTE