Kryetari Haliti po vazhdon vizitën dhe takimet zyrtare në Zvicër

Kryetari Haliti po vazhdon vizitën dhe takimet zyrtare në Zvicër

Gjate vizitës qe po zhvillon ne Zvicër, kryetari  i komunës së Vitisë, Sokol Haliti me delegacion gjate ditës dhe me ndërmjetësimin e Odes Ekonomike zvicerane, pati edhe shumë takime me rendësi me personalitete dhe biznese te fuqishme ndërkombëtare qe ushtrojnë veprimtari biznesore edhe ne Kosovë, e te cilat kanë interesim te shtrihen edhe ne komunën e Vitisë.

Kryetari Haliti mbrëmë pati takime edhe me bashkatdhetarët tanë ne Gjeneve ku u prit jashtëzakonisht ngrohte.

(Informacion nga anëtarët e delegacionit te kryetarit – Gjenevë)

KOMENTE