Kryetari Haliti përkujton Milaim Tahirin

Kryetari Haliti përkujton Milaim Tahirin

Kreu i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka përkujtuar sot Milaim Tahirin, i vrarë dhe masakruar nga forcat serbe.

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtorë, ka përkujtuar sot Milaim Tahirin nga fshati Germovë e Vitisë, i cili ishte vrarë dhe masakruar në vitet e 90-ta, nga forcat serbe. /2LONLINE.com/

KOMENTE