Kryetari Haliti ngushëlloi familjen Zuka

Kryetari Haliti ngushëlloi familjen Zuka

Me dhembje të thellë mora lajmin se u nda nga jeta veprimtari dhe profesori i dalluar, Shemsi Zuka nga Pozherani.

Ai do mbahet mend si një veprimtar, profesor dhe një njeri i dalluar i cili ka dhënë shumë për vendin e tij.

Në këto çaste të pikëllimit dëshiroj të ju shpreh ngushëllimet e mija më të sinqerta familjes dhe të gjithë atyre që kanë bashkëpunuar dhe e kanë njohur Prof. Shemsi Zukën.

Ngushëllime!

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti

KOMENTE