Kryetari Haliti falënderon qytetarët për kulturën e treguar në procesin zgjedhor

Kryetari Haliti falënderon qytetarët për kulturën e treguar në procesin zgjedhor

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka falënderuar sot qytetarët e kësaj komune pas pjesmarrjes se tyre në zgjedhjet e parakohshme 2019.

Kryetari Haliti njiherit u ka shprehur falënderim qytetarëve për kulturën e treguar gjatë fushatës zgjedhore dhe procesit të votimit.

Ai gjithashtu, u shpreh se ndihet i lumtur që qytetarët vitias kanë kaluar procesin demokratik të votimit në mënyrë të qetë dhe pa incidente të theksuar.

Haliti potencoi se kjo tregon kulturë dhe vedije të lartë qytetare.

KOMENTE