Kryesuesja e Kuvendit ndjehet e pikëlluar nga lajmi për vdekjen e ish asambleistes, Arzie Nuhiu

Kryesuesja e Kuvendit ndjehet e pikëlluar nga lajmi për vdekjen e ish asambleistes, Arzie Nuhiu

“Lajmi për vdekjen e Arzie Nuhiut, ish asambleistes së Kuvendit Komunal të Gjilanit na pikëlloi shumë”, ka shkruar në profilin esja, Shpresa Kurteshi – Emini, kryesuese  e Kuvendit Komunal të Gjilanit.

“Lajmi për vdekjen e Arzie Nuhiut, ish asambleistes së Kuvendit Komunal të Gjilanit na pikëlloi shumë. Arzia, do të mbahet në mend për aktivizmin e saj shembullor që ka treguar për interesat e përgjithshme të Komunës së Gjilanit, veçanërisht për urtësinë dhe njerëzinë që ka përshfaqur përherë. Ngushëllime familjes Nuhiu, miqve e dashamirëve!

Arzie, pusho në paqe!”

KOMENTE