Kryesuesja e Kuvendit ka uruar qytetarët me rastin e festës së Kurban Bajramit

Kryesuesja e Kuvendit ka uruar qytetarët me rastin e festës së Kurban Bajramit

Kryesuesja e Kuvendit Komunal të Gjilanit ka uruar qytetarët me rastin e festës së Kurban Bajramit

Qytetarë të dashur të Komunës së Gjilanit, vëllezër dhe motra të besimit Islam, ju uroj nga zemra për festën e Kurban Bajramit, duke ju dëshiruar shëndet, paqe, begati e harmoni në familjet tuaja.

Kjo ditë që simbolizon dashuri, sakrificë e bujari…

Le të sjellë bekim e çdo të mirë tek ju!

Shpresa Kurteshi – Emini

Kryesuese e Kuvendit Komunal të Gjilanit.

KOMENTE