Kryeministri Ramush Haradinaj viziton Gjilanin, ja agjenda

Kryeministri Ramush Haradinaj viziton Gjilanin, ja agjenda

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj do ta vizitojë sot Gjilanin ku pos takimit me kreun e komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, do të bëjë edhe disa vizita në biznese të ndryshme.

Agjenda:

Ora 12:00 Takim me kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, objekti i Komunës;

Ora 13:00, Vizitë kompanisë “Frutomania”, në Kravaricë;

Ora 14:00, Vizitë në fabrikën e prodhimit të mishit të pulave dhe vezëve “Konsoni”, në Livoç;

Ora 15:00, Vizitë në fabrikën e pijeve dhe vajit “Floil”, në Velekincë;

Ora 16:00, Vizitë në fabrikën e përpunimit të mishit “Kalabria”, në Velekincë.

KOMENTE