Kryeministri Kurti nderon veprimtarin Adem Demaçi në trevjetorin e vdekjes

Kryeministri Kurti nderon veprimtarin Adem Demaçi në trevjetorin e vdekjes

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka vendosur lule të freskëta dhe ka bërë homazhe para varrit të veprimtarit që jetën ia kushtoi çështjes kombëtare.

Ai nderoi jetën dhe veprën e Adem Demaçit, në trevjetorin e vdekjes së tij.

Kryeministri Kurti vlerësoi personalitetin e Demaçit si simbol i rezistencës dhe kontributin që dha ai për çështjen kombëtare.

KOMENTE