Kryeministri Hoti fton bizneset përfituese të subvencioneve t’i përditësojnë të dhënat në EDI

Kryeministri Hoti fton bizneset përfituese të subvencioneve t’i përditësojnë të dhënat në EDI

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti përmes një postimi në “Facebook” ka ftuar bizneset t’i përditësojnë të dhënat në EDI, ata që nuk e kanë bërë akoma një gjë të tillë, që të jenë përfitues të subvencioneve.

Postimi i plotë i tij:

#rimekembja

Shumica e bizneseve tashmë i kanë pranuar subvencionet në bazë të numrit të të punësuarve. Afërsisht 10 mijë biznese nga 36,679 sa janë përfituesit total të sobvencioneve, ende nuk i kanë përditësuar të dhënat në EDI, andaj ftohen t’i përditësojnë këto të dhëna.

60 mil € nga Fondi për Rimëkëmbje Ekonomike janë destinuar për të përkrahur direkt ekonominë, me fokus në bizneset familjare, ato të vogla dhe të mesme.

Me futjen në funksion të të gjitha masave në kuadër të Pakos për Rimëkëmbje, do t’i tejkalojmë më lehtë sfidat e shkaktuara nga pandemia, ndërsa ekonominë e Kosovës do ta vendosim në një trajektore tjetër të zhvillimit!

#QeveriaHoti

KOMENTE